Förarbevis

UbbeOkategoriserade5 Comments

INFO ANGÅNDE FÖRARBEVISUTBILDNING SNÖSKOTER

När det gäller förarbevisutbildningen så planerar vi för fullt inför kommande säsong.

Krav – fyllt 16 år (Teorin kan påbörjas om eleven är 15 år och 9 månader). Är du intresserad eller känner någon som vill ta förarbevis så kontakta utbildningsansvarige Urban Nilsson-Böös via telefon eller sms 0706434594 mail går också bra urban.nilsson-boos@bahnhof.se  för anmälan.

Priset för utbildningen är inte bestämt för kommande kurser.

Utbildningen.
Teori 7 timmar, praktiska övningar minst 3 timmar och därefter provskrivning.          Upplägget kan se lite olika ut ex 2 kvällar med teori och 1 fm med praktiska övningar och sedan provskrivning. Alternativt en hel dag teori och 1 halv dag praktiska övningar som avslutats med provskrivning 

Startdatum förarbevisutbildningarna:
Första utbildningsgruppen oktober eller november och sen grupper löpande under resten av vintern säsongen . Ring eller sms för anmälan.

För att hinna med oss så kommer vi att köra teoridelen under hösten för de som ska gå i oktober, november och december. Praktiska körningen sker så snart snön kommer. From januari så kör vi utbildningarna komprimerade med först teori och sen praktiska körningen under ca 1 vecka som avslutas med provskrivning.

Varmt välkomna!

5 Comments on “Förarbevis”

  1. Hej,
    Har ni intensivutbildning av förarbevis på helg? Jag har en 19 årig son som är intresserad. Men han går gymnasiet på annan ort och är bara hemma på helgerna.

    Mvh

    Mikael Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.