Viktig info om ledavstängning

OrdförandeInformationLeave a Comment

På grund av buskörning tappar nu klubben ett av sina viktiga ledavtal. Som en första konsekvens av detta försvinner leden mellan Rv 86 och lilla korsningen norr om Bjärmesjön. Detta löses med att man istället får åka leden från Bjärmesjön rakt västerut mot Rv 86 för att ta sig mot Gårdtjärn och Nora. Nästa steg blir att stänga av leden mellan lilla korsningen norr om Bjärmesjön och Bjärmesjön vilket medför att norra ledsystemet (Norrsjön, Indalsälven och Timrå_Knipan) inte hänger ihop med södra delarna (Nora_Västansjö samt Kovland). Vi jobbar med att hitta alternativa lösningar på detta, men har inga i nuläget.

Klubben uppmanar alla skoteråkare att hålla sig till lederna och visa hänsyn till markägare med flera vid vägövergångar, djurhagar och andra kritiska ställen så att vi kan upprätthålla ett samanhängande ledsystem i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.